NetClub

Clubteca

Clubteca

Orienta't

Saps de què vols treballar? Quan ens preguntem a nosaltres mateixos de què volem treballar, ens estem referint als nostres interessos professionals.
Els interessos professionals són totes les activitats a les quals ens agradaria dedicar-nos. Si encara no ho tens clar, aquí trobaràs eines d’orientació en línia que t’ajudaran a prendre una decisió i saber com buscar el teu camí professional.

Competències

Les Competències professionals són el conjunt de coneixements, capacitats, habilitats, destreses i actituds, considerats en un sentit molt ampli, que es posen en joc en l’execució d’una determinada activitat laboral. Amb les competències es posen en pràctica les APTITUDS, els TRETS DE PERSONALITAT, ACTITUDS i els CONEIXEMENTS adquirits a través d’entorns de formació, de l’experiència professional i vital. Les competències per tant s’executen, s’evidencien en l’acció, no existeixen en abstracte.  La persona les desenvolupa a través de l’aprenentatge i la interacció amb l’entorn a partir de les seves experiències professionals i personals en àmbits formals i no formals, sent susceptibles de transferir-se i aplicar-se a diferents contextos i professions. 

La NET t'ajuda

Hola de nou!  Aquí tens material multimèdia que segur t’ajuda en la teva cerca de feina i molts recursos més. 

No dubtis en contactar amb nosaltres sempre que ho necessitis. 

Crea la teva marca personal

Fes un bon curriculum

L'entrevista per competències

Apunta't a ofertes de feina de Xaloc