NetClub

Què oferim

Un servei que treballa per a posar en contacte les persones que cerquen feina i la demanda de les empreses. Compta amb el suport de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) de la Diputació de Barcelona.

El Club de la Feina és un espai de recerca activa de feina amb el suport de personal especialitzat, els usuaris/àries tenen a la seva disposició recursos i materials necessaris en la cerca de feina i/o formació.

Informació per aconseguir o tramitar l’acreditació d’un certificat de professionalitat o títol de formació professional mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació.

Programes

Programa d’Orientació i Inserció sociolaboral adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que viuen a Santa Perpetua, preferentment del barri del Can Folguera i que estan en situació de cerca de feina.

Programa d’Orientació i Inserció sociolaboral adreçat a dones desocupades de Santa Perpètua de Mogoda, preferentment del barri de Can Folguera i que es troben en risc d’exclusió social.

Programa d’Orientació, Formació i Inserció sociolaboral adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys de Santa Perpètua de Mogoda, preferentment amb formació en l’àmbit social i/o educatiu, que están en situación de cerca de feina. 

Programa d’Orientació i TIC adreçat a  persones en situació d’atur o en cerca de millora de feina, que viuen a Santa Perpètua, i necessitin millorar les seves competències digitals i d’accés al món laboral. 

Cap a la logística 4.0. Programa per promoure l’ocupació en el sector logístic i les activitats afins com a motor d’ocupació i de creixement de l’activitat econòmica del nostre teixit productiu.