NetClub

Què oferim

Un servei que treballa per a posar en contacte les persones que cerquen feina i la demanda de les empreses. Compta amb el suport de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) de la Diputació de Barcelona.

El Club de la Feina és un espai de recerca activa de feina amb el suport de personal especialitzat, els usuaris/àries tenen a la seva disposició recursos i materials necessaris en la cerca de feina i/o formació.

Informació per aconseguir o tramitar l’acreditació d’un certificat de professionalitat o títol de formació professional mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació.

Programes actuals

Dispositiu d’inserció laboral, adreçat a persones residents als municipis de l’àmbit de l’AMERC que es trobin en situació d’atur o cerca de millora de feina.

Pretén donar a conèixer les ocupacions  vinculades a les energies renovables, a més d’adquirir i ampliar coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que actualment requereix el mercat laboral del sector.

Programa d’Orientació i Inserció sociolaboral adreçat a dones desocupades de Santa Perpètua de Mogoda, preferentment del barri de Can Folguera i que es troben en risc d’exclusió social.

Programa d’Orientació i TIC adreçat a  persones en situació d’atur o en cerca de millora de feina, que viuen a Santa Perpètua de Mogoda, i necessitin millorar les seves competències digitals i d’accés al món laboral. 

Dispositiu d’inserció laboral per a  persones residents al barri de Can Folguera, de Santa Perpètua de Mogoda, inscrites com a demandants d’ocupació en situació d’atur o de millora de feina. Persones que vulguin aprendre o millorar l’ús de les tecnologies TIC.

 

Programes realitzats

Programa d’Orientació i Inserció sociolaboral adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys que viuen a Santa Perpètua de Mogoda i que estan en situació de cerca de feina.

Programa d’Orientació, Formació i Inserció sociolaboral adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys de Santa Perpètua de Mogoda, preferentment amb formació en l’àmbit social i/o educatiu, que están en situación de cerca de feina. 

Cap a la logística 4.0. Programa per promoure l’ocupació en el sector logístic i les activitats afins com a motor d’ocupació i de creixement de l’activitat econòmica del nostre teixit productiu.